Виж календара
07/11/2021 19:29 - 19:29

 

09.00

Специализирана изложба за немски овчарски кучета. МГ Казанлък на ОНОК България организира специализирана изложба за немски овчарски кучета. Съдия :Harald Hohmann SV -Германия

Място - гр. Казанлък, стадион Севтополис

 

11.00

Аура диагностика с аура камера. Човешката аура представлява енергийното поле около физическото тяло. Тя cъдъpжa мнoгo пoдpoбнa инфopмaция зa нac, която може да бъде получена с помощта на Аура камера. (предварително записване-0895458438, такса участие)

Място -  Холистичен център " Вдъхновение "

 

12.00

Зумба с Поли на открито. 

Място - Новият парк Артилерийски, в долната южна част под козирката

 

17.00

Гонг медитация. Медитация с гонгове и пеещи купи. онг медитацията е мощна практика за пречистване и хармонизиране на енергийното тяло. С тази медитация може да изчистим натрупаната негативност и да пренаредим живота си. (предварително записване, такса участие)

Място - Холистичен център " Вдъхновение "

 

17.00

The Chosen | прожекция и дискусия. В продължение на 8 недели ще изгледаме и коментираме първи сезон от феноменалния сериал The Chosen, който набира все по-голяма популярност и успех в световен мащаб. Невероятната адаптация на евангелските разкази ще визуализират записаното в четерите евангелия на Новия завет.

Място - Църква Възраждане

 

17.00

Just Me !- рисуване и вино. Ще рисуваме ,ще разпуснем ще се забавляваме! Под ръководството на художник ще си сътворите картина,нарисувана лично от Вас. (предварително записване, такса участие)

Място - ресторант "Авалон " - бул. Г. Столетов 113, в сградата на НТС(срещу Операта)

 

ЕКСКУРЗИИ В БЪЛГАРИЯ И ПО СВЕТА

WWW.KOSARAORENDA.COM        GSM 0885 81 91 82