Виж календара
08/10/2021 17:58 - 17:58

 

09.00

Летете, щъркели, летете. На 8-ми октомври сме в Стара Загора и ще пуснем излекуваните щъркели в природата. "Зелени Балкани" и Руско Петров, благодарим за тази чест. WOMEN Dо CRY / Жените наистина плачат и целия екип на филма сме признателни за изключителната помощ да заснемем най-трудните сцени във филма с вашите щъркели. 

Място - "Зелени Балкани"

 

12.00

 Балканиада по футбол за ветерани..

Място - тренировъчното игрище на стадион „Берое“

 

17.00

Световен ден на психичното здраве. Скъпи приятели, тази година мотото, под което ще премине Световният ден на психичното здраве е "Психично здраве в един неравен свят" Каним всеки, който иска да чуе какво е да си от другата страна, от страната на неравните, незачетените, неоценените, да бъде част от интерактивния спектакъл с историите на публиката, за да си представи какво е да се опитваш да живееш достойно в един неравен свят!

Място - РБ "Захарий Княжескки"

 

18.00

"Сценарият Си Ти" Интерактивен спектакъл. Представлението "Сценарият Си Ти" представлява интерактивен импровизационен социален театър, базиран на личните истории на хората от публиката!Наш сценарий е публиката. Техните разкази са спонтанно изиграни и озвучени от актьорите и музикантите на сцената. „To play it back” или да „върнеш обратно историята изиграна“ като дадеш на разказвача нова перспектива, нов поглед върху неговите търсения.

Място - Куклен театър

 

18.30

ЦИРК ФЕНИКС-възраждането на феникса

Място - парк Артилерийски

 

19.00

BeerPong и настолни игри. Тази вечер - BeerPong и настолни игри. Заповядайте да се позабавляваме!

Място - Rock кафе-аперитив FLIP

 

19.00

Любителска късометражна кино вечер. В нея ще бъдат представени всички филми от "ПЪРВОТО старозагорско състезание за любителско късометражно кино - Stara Zagora Short Film Challenge", предадени в срок и ще бъдат дадени награди за най-добър сценарий, режисура, операторско майсторство, актьор и актриса. Програмата ще включва и прожекции на други подбрани любителски къси продукции, на младежи от областта.

Място -

 

20.00

ALEX-live

Място - клуб Susinito

 

 

ЕКСКУРЗИИ В БЪЛГАРИЯ И ПО СВЕТА

WWW.KOSARAORENDA.COM        GSM 0885 81 91 82